Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Olivier Baret

Ειδικός Κρασί

Η Catawiki δίνει πρόσβαση στα πιο ξεχωριστά κρασιά για τους λάτρεις του κρασιού .

Ο Olivier Baret βούτηξε στο βαρέλι του κρασιού σε μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας στη Βουργουνδία, την περιοχή του κρασιού, ήρθε αναπόφευκτα σε επαφή με το κρασί και τα οινοποιεία από πολύ νεαρή ηλικία. Όπως και οι φίλοι του, εργαζόταν στους τοπικούς αμπελώνες στις καλοκαιρινές του διακοπές και ο πατέρας του ήταν ο διευθυντής του Lycée Viticole de Beaune. Πρόκειται για την ίδια περίβλεπτη σχολή στην οποία αργότερα θα σπουδάσει ο Olivier Baret και θα συνεχίσει την εκπαίδευσή του ως εμπειρογνώμονας κρασιού. Από τότε έχει εργαστεί σε πολλές μεγάλες εταιρείες και έχει ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση ως διαπραγματευτής με εισαγωγείς απ’ όλο τον κόσμο εκ μέρους διάφορων οινοποιείων. Ως εκ τούτου, έχει χτίσει ένα σεβαστό όνομα στον κόσμο του κρασιού με ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο.

Οι γνώσεις του Olivier Baret σχετικά με τα κρασιά και ό,τι τα αφορά, είναι αυτό που κάνει τώρα πράξη στη Catawiki. Η τεχνογνωσία του καθιστά δυνατή την υψηλού επιπέδου διαπραγμάτευση με τα οινοποιεία. Με αυτόν τον τρόπο αποκτά τα πιο όμορφα κρασιά, που βρίσκονται κρυμμένα για χρόνια σε κάποιο υπόγειο και έχουν φυλαχθεί για μια βροχερή μέρα. Παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες στους επισκέπτες της Catawiki ώστε να έρθουν κοντά σε ξεχωριστά κρασιά και κρασιά που δεν είναι συνήθως διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα. Αυτό δίνει στον Olivier Baret βαθιά ικανοποίηση από τη δουλειά του ως αληθινός λάτρης του κρασιού.

 • Πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
 • Εκπαίδευση στο περίβλεπτο Lycée Viticole de Beaune
 • Παγκόσμιο δίκτυο οινοποιών και εισαγωγέων
 • Μεγάλωσε και ζει στην Βουργουνδία

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε δωρεάν για προνόμια πωλητή. Μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα θέλετε με ελάχιστη εκτιμώμενη αξία 75 ευρώ.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες
X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις