Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Jeroen Zoetmulder

Ειδικός Αντίκες / Αρχαιολογικά Ευρήματα & Λείψανα / Ασήμι & Χρυσός

Είμαι πραγματικά παθιασμένος με το επάγγελμά μου. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω και το τελευταίο πριν κοιμηθώ.

Jeroen Zoetmulder

Από τη στιγμή που ο εντεκάχρονος Jeroen Zoetmulder περπατούσε για ώρες με έναν ανιχνευτή μετάλλων στο χέρι, ένιωσε συνεπαρμένος από την αρχαιολογία. Ανέσυρε παλιά νομίσματα και σκεύη σε καθημερινή βάση, αντικείμενα για τα οποία στη συνέχεια ήθελε να μάθει τα πάντα. Αυτή του η περιέργεια γρήγορα τον έφερε σε επαφή με αρχαιολόγους και συλλέκτες, που τους άρεσε να μοιράζονται τις γνώσεις τους μαζί του. Ο Jeroen Zoetmulder είχε ένα πραγματικά επαγγελματικό ένστικτο για καριέρα στην αρχαιολογία. Γι’ αυτό και εξειδικεύτηκε ως πιστοποιημένος εκτιμητής. Επέκτεινε τις πρακτικές του γνώσεις δουλεύοντας σε διάφορες εκθέσεις, καταστήματα αντικών και οίκους δημοπρασιών.

Ο Jeroen Zoetmulder χρησιμοποιεί όλη του την εμπειρία για να συγκεντρώσει ενδιαφέρουσες δημοπρασίες με ποικιλία. Με τις ποικίλες λίστες του, εισάγει τους λάτρεις του είδους σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων Του αρέσει επίσης να ενσωματώνει τάσεις, που δίνουν απίστευτες διεθνείς ευκαιρίες τόσο σε αγοραστές όσο και σε πωλητές. Αυτή, λέει, είναι η πραγματική δύναμη της Catawiki. Ο Jeroen Zoetmulder είναι πολύ περήφανος όταν όλο και περισσότερα μοναδικά και αποκλειστικά αντικείμενα προσφέρονται σε δημοπρασία. Νιώθει τη μεγαλύτερη δυνατή αδρεναλίνη όταν αγαπημένα αντικείμενα πωλούνται σε νέο συλλέκτη, που θα τα απολαύσει όσο και ο προηγούμενος κάτοχός τους.

 • Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην αρχαιολογία
 • Ορκωτός εκτιμητής με ειδίκευση στην αρχαιολογία
 • Πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας ως εκτιμητής σε οίκο δημοπρασιών
 • Εθελοντής στο Τμήμα Αρχαιολογίας

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε