Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Lara Geijsen

Ειδικός Πολύτιμοι Λίθοι

Τα πιο όμορφα κοσμήματα κατασκευάζονται με παλιές τεχνικές ακόμη και σήμερα.

Η πρώτη φορά που η Lara Geijsen πραγματικά εντυπωσιάστηκε από κοσμήματα ήταν όταν οργάνωσε μια φωτογράφιση μόδας για ένα Ινδικό περιοδικό. Ταξίδεψε σ’ όλον τον κόσμο γι’ αυτή τη δουλειά και είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα πιο όμορφα κοσμήματα, το οποίο είναι κάτι που λατρεύουν στην Ινδία. Έπειτα, δούλεψε στην Ινδία για μισό χρόνο και εξελίχθηκε σε λάτρης των όμορφων κοσμημάτων, διακοσμημένων με πολύτιμους λίθους. Επισκέφθηκε διάφορους χρυσοχόους για να μελετήσει τις παλιές τεχνικές τους και μόλις επέστρεψε στην Ευρώπη, γράφτηκε σε ένα μάθημα Γεμολογίας στη Βρετανική Ένωση Γεμολογίας. Επιπλέον, απέκτησε επαγγελματική εμπειρία στο Bonebakker, το φημισμένο κοσμηματοπωλείο που παρήγαγε το Βασιλικό Στέμμα της Ολλανδίας το 1840. Ως δημοπράτης, η Lara Geijsen συνδυάζει τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις της στην εκτίμηση των προσφερόμενων αντικειμένων. Έτσι, ελπίζει ότι το μεγάλο πάθος της για τα κοσμήματα αντανακλάται στην ποικιλία των καταλόγων της. Όπως και να ‘χει, η Lara Geijsen ζητάει πάντα τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες, για να είναι σε θέση να εκτιμήσει το αντικείμενο με ακρίβεια, αλλά και για να το παρουσιάσει με ελκυστικό τρόπο. Η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική, άλλωστε. Κι αν οι επιλεγμένοι πολύτιμοι λίθοι αλλάξουν χέρια, τότε κρυφά αναρωτιέται πως και ποιο θα είναι το ταξίδι τους από εδώ και πέρα.

 • Πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
 • Μεγάλο πάθος για κοσμήματα
 • Σπουδές στη Γεμολογία

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε