Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Matthew Dikmans

Ειδικός Γραμματόσημα

Τα γραμματόσημα ανοίγουν τον δρόμο για άγνωστες χώρες και πολιτισμούς.

Ήταν τα εξωτικά ονόματα πόλεων στη συλλογή γραμματοσήμων της μητέρας του που έξαψαν την περιέργεια του 8χρονου Matthew Dikmans. Θέλησε να μάθει περισσότερα για αυτά τα καταπληκτικά μέρη και πολιτισμούς και άρχισε να συλλέγει και ο ίδιος γραμματόσημα. Εξέτασε και διερεύνησε κάθε γραμματόσημο διεξοδικά και κράτησε όλες τις πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Το διεθνώς προσανατολισμένο έργο του Matthew Dikman τον πήγε σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε μέρος που πήγαινε, επισκεπτόταν το τοπικό ταχυδρομείο για να αγοράσει ένα αντίγραφο απ’ όλα τα διαθέσιμα γραμματόσημα. Αμέσως όταν ο Matthew Dikmans άρχισε να νιώθει τις συνέπειες των συνεχών ταξιδιών, έπεσε πάνω στην αγγελία για εργασία ως δημοπράτης γραμματοσήμων. Του αρέσει να ασχολείται με γραμματόσημα, να δημιουργεί δημοπρασίες και να μαθαίνει νέα πράγματα κάθε μέρα. Για να το πετύχει αυτό, είναι πάντα ανοιχτόμυαλος, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για κάποιον που ασχολείται με πλειοδότες και πωλητές. Του αρέσει να μιλάει μαζί τους, για να τους δείξει ότι η Catawiki δεν είναι ένας απρόσωπος αλγόριθμος. Με τον ίδιο τρόπο, ενθαρρύνει επίσης πολλές επαφές από το δίκτυό του να προσφέρουν τις συλλογές τους σε δημοπρασία. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει πάντοτε να συνθέτει ποικίλες δημοπρασίες, στις οποίες κάθε συλλέκτης θα βρει κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή.

 • Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας
 • Παθιασμένος συλλέκτης
 • Ευρύ διεθνές δίκτυο

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε