Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Stephanie Deijen

Ειδικός Κοσμήματα

Τίποτα δεν ξεπερνάει τα αυθεντικά Αρ Ντεκό κοσμήματα από νεφρίτη.

Η Stephanie Deijen είναι πραγματικά ειδήμων σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα. Με τον ενθουσιασμό της, γνωρίζει πως να ανοίγει πόρτες που είναι κλειστές για άλλους, όπως το Rijksmuseum, όπου έκανε έρευνα σε κοσμήματα ολλανδικών πορτρέτων από το πρώτο τέταρτο του 19ου αιώνα για τη μεταπτυχιακή της διατριβή. Το ίδιο ισχύει και για το γεμολογικό ερευνητικό εργαστήριο νεφρίτη στην Σιγκαπούρη, με το οποίο κατά τη διαμονή της εκεί ήταν από τους λίγους δυτικούς που είχαν πολύ καλή σχέση. Πέρα από τις σπουδές της, η Stephanie απέκτησε σημαντική εργασιακή εμπειρία από διάφορα κοσμηματοπωλεία και από τον διάσημο οίκο δημοπρασιών Christie's. Μ' αυτόν τον τρόπο πέρα από τη μεγάλη εξειδίκευσή της, απέκτησε ένα πρωτοφανές δίκτυο.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, η Stephanie δουλεύει τώρα για τη Catawiki. Δημιούργησε τη δική της δημοπρασία νεφρίτη και συνθέτει τη δημοπρασία κοσμημάτων Αρ Ντεκό και Αρ Νουβό. Επιπλέον, ασχολείται με τις δημοπρασίες κεχριμπαριού και καρφιτσών. Η Stephanie επωφελήθηκε πολύ από την εκπαίδευσή της στις δημοπρασίες κοσμημάτων-αντίκες και νεφρίτη. Χάρη και στην πρακτική της εμπειρία, είναι σε θέση να τοποθετήσει με ακρίβεια σε ιστορικό πλαίσιο, μοναδικά αντικείμενα. Αυτό εκτιμάται από τους πωλητές, οι οποίοι βλέπουν τη συμβολή τους σε αξία, αλλά και από τους πλειοδότες, οι οποίοι μπορούν να γνωρίζουν σε τι ακριβώς υποβάλλουν προσφορά.

 • Απόφοιτος Ιστορίας της Τέχνης
 • Πιστοποιημένη συλλέκτρια διαμαντιών στο HRD και γεμολόγος F.G.A.
 • Εξειδικευμένη στον νεφρίτη
 • Πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε δωρεάν για προνόμια πωλητή. Μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα θέλετε με ελάχιστη εκτιμώμενη αξία 75 ευρώ.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις