Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Trevor Boyd

Ειδικός Φυσική Ιστορία

Τα ορυκτά είναι σαν τους ανθρώπους. Όλα τους είναι διαφορετικά και μοναδικά.

Ήταν στα χρόνια του δημοτικού όταν ο δάσκαλος του Τρέβορ Μπόιντ πήγε την τάξη του εκδρομή στην παραλία για να βρουν απολιθώματα. Ιδού, βρήκε τα πρώτα του απολιθώματα μαζί με ένα κομμάτι πυρίτη. Από εκείνη την στιγμή, ένα δια βίου πάθος γεννήθηκε. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του, παρακολούθησε όσα περισσότερα μαθήματα γεωλογίας γινόταν και περνούσε τις μέρες του αποκλειστικά ψάχνοντας για ορυκτά και απολιθώματα. Αυτή ήταν η κατάσταση των πραγμάτων για πολύ καιρό. Έτσι, ο Τρέβορ Μπόιντ αποφάσισε να αποκτήσει περαιτέρω γνώση μέσω των σπουδών του στις περιβαλλοντικές επιστήμες. Με το πτυχίο του, ξεκίνησε την δική του διαδικτυακή συναλλαγή για ορυκτά και απολιθώματα.

Για τον Τρέβορ Μπόιντ, η δουλειά ως πλειστηριαστής στο Catawiki ήταν μια φυσική μετάβαση. Απολαμβάνει το πάθος του κάθε μέρα. Παράλληλα, προσθέτει το Catawiki στον χάρτη της Ιρλανδίας και της Αγγλίας. Αυτό το καταφέρνει σε ατομικό επίπεδο μέσω εκθέσεων, αλλά και δημιουργώντας τις πιο δημοφιλής δημοπρασίες. Ο Τρέβορ Μπόιντ εστιάζει στην ποικιλία, με ορυκτά σε υψηλή εκτίμηση διεθνώς. Όσο η δημοπρασία γίνεται πιο δημοφιλής, ελπίζει να παρουσιάσει ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα. Επιπρόσθετα, στοχεύει να ελκύσει μεγάλους συλλέκτες στο Catawiki παράλληλα με το γενικό κοινό.

 • Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας
 • Πάνω από 5 χρόνια εμπορικής εμπειρίας
 • Πτυχίο σε Περιβαλλοντικές Επιστήμες

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε