Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Ulysse James

Ειδικός Κλασικά Αυτοκίνητα

Κάθε αυτοκίνητο έχει να διηγηθεί τη δική του συναρπαστική ιστορία.

Ο Ulysse James είναι η ενσάρκωση ενός θιασώτη με τα αυτοκίνητα. Πριν ακόμη μάθει να διαβάζει, ήξερε τα ονόματα απ’ όλα τα αυτοκίνητα ανά μάρκα. Ο πατέρας του είχε το ίδιο πάθος. Κάθε σαββατοκύριακο πήγαινε τον γιο του σε εκθέσεις, γκαράζ και άλλες εκδηλώσεις για ενθουσιώδεις οπαδούς των αυτοκινήτων. Μόλις ο Ulysse πήρε το δίπλωμα οδήγησής του, προσπάθησε να οδηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερα διαφορετικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα κλασικά αυτοκίνητα. Η μυρωδιά των δερμάτινων καθισμάτων και της βενζίνης, η αίσθηση της ταχύτητας και η σύνδεση με το δρόμο τον συναρπάζουν ακόμη.

Για χρόνια, ο Ulysse αναζητούσε μια δουλειά όπου θα μπορούσε να επιδοθεί στο πάθος του. Στη Catawiki βρήκε ακριβώς αυτό. Ως δημοπράτης, του αρέσει να εμβαθύνει στα προσφερόμενα αυτοκίνητα κάνοντας την απαραίτητη έρευνα, αλλά και μιλώντας προσωπικά με τους πωλητές. Αν είναι δυνατόν μάλιστα τους επισκέπτεται. Επομένως, ο Ulysse θεωρεί ότι το να μοιράζεται τις γνώσεις και το πάθος του είναι μία από τις πιο όμορφες πτυχές της δουλειάς του. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο φροντίζει να είναι σωστές οι περιγραφές και οι παρουσιάσεις στις παρτίδες του, έτσι ώστε οι οπαδοί να ξέρουν σε τι ακριβώς υποβάλλουν προσφορά.

 • Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας
 • Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο
 • Ενεργή συμμετοχή σε κοινότητες, συγκεντρώσεις, εκθέσεις, κτλ.
 • Ευρύ (διεθνές) δίκτυο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε δωρεάν για προνόμια πωλητή. Μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα θέλετε με ελάχιστη εκτιμώμενη αξία 75 ευρώ.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις