Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Claudio Gabellone

Ειδικός Κερματοδέκτες & Αυτόματοι Πωλητές

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό τι μπορούν να κάνουν παλιοί κερματοδέκτες και αυτόματοι πωλητές με σχετικά απλούς μηχανισμούς.

Με Ολλανδέζα μητέρα και Ιταλό πατέρα, ο Claudio Gabellone έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία από τους δυο αυτούς πολιτισμούς. Αυτό επίσης φαίνεται και από το πάθος τους στις αντίκες και τη μηχανολογία. Την αγάπη του για τις αντίκες την πήρε από την μητέρα του που εμπορευόταν αντίκες, ενώ για τη μηχανολογία όταν δούλεψε σε έργα πληροφορικής σε μια τεχνική εταιρεία. Αντί να δουλέψει ο ίδιος πάνω στους ρομποτικούς βραχίονες, σχεδίασε τους πίνακες λειτουργίας τους. Όταν ο Claudio Gabellone γύρισε πίσω στην Ιταλία, εφάρμοσε επίσης την εμπειρία του στην επιδιόρθωση κερματοδεκτών και αυτόματων πωλητών. Αυτό ξεκίνησε με ένα μόνο jukebox αλλά αρκετά σύντομα έκανε τον γύρο της Ευρώπης, συλλέγοντας οτιδήποτε έχει υποδοχή για κέρμα.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, ο Claudio Gabellone είναι ο ιδανικός εκπρόσωπος της Catawiki στην Ιταλία. Η γνώση της αγοράς που έχει καθώς και οι πολλές επαφές του οδηγούν σε έναν σημαντικό αριθμό παρτίδων για τις δημοπρασίες του. Παρτίδες για τις οποίες, ως πραγματικός τεχνικός, δουλεύει κάθε βδομάδα ώστε να εξασφαλίσει ότι λειτουργούν όπως το περιμένει. Ο Claudio Gabellone δίνει μεγάλη προσοχή στην προσβασιμότητα. Οι δημοπρασίες του φιλοξενούν κάποια πραγματικά αριστουργήματα για έμπειρους φανατικούς συλλέκτες και κάποια λιγότερο μοναδικά αντικείμενα για αρχάριους συλλέκτες. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να συναρπάσει το ιταλικό κοινό για τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μια διεθνής πλατφόρμα όπως η Catawiki.

 • Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση παλιών κερματοδεκτών και αυτόματων πωλητών
 • Ευρύ δίκτυο σε όλη την Ευρώπη
 • Γνώση της αγοράς
 • Μιλάει άπταιστα ολλανδικά και ιταλικά

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε