Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Mark van Gijsel

Ειδικός Μπιμπελό

Εμβαθύνοντας συνεχώς σε διάφορα θέματα, απέκτησα ευρεία γνώση.

Ως νέος, ο Mark van Gijsel αποφάσισε να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον του για την ιστορία. Αγόρασε έναν ανιχνευτή μετάλλων και κατευθύνθηκε προς τα κρυμμένα χωριά της Ζηλανδίας (νοτιοδυτικά της Ολλανδίας). Κατά τη διάρκεια συναρπαστικών ανασκαφών, υπό την πίεση μιας επικείμενης πλημμύρας, ανακάλυψε τα ωραιότερα αντικείμενα του ύστερου Μεσαίωνα. Όταν απαγορεύτηκε η διεξαγωγή ανασκαφών σε αυτόν τον τομέα, ο Mark van Gijsel άρχισε να πουλάει την αξιοθαύμαστη συλλογή του. Αυτό το έκανε μέσω του eBay, αλλά και μέσω γνωστών αγορών, ανταλλαγών και δημοπρασιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το εμπορικό πνεύμα αποδείχθηκε να του ταιριάζει πολύ και άρχισε να εμβαθύνει το ενδιαφέρον του σε όλο και περισσότερα διαφορετικά θέματα, δίνοντάς του μια πολύ ευρεία γνώση.

Για παράδειγμα, ο Mark van Gijsel αισθάνεται σαν στο σπίτι του στις διάφορες ενδιαφέρουσες δημοπρασίες στις οποίες συμβάλλει. Το ενδιαφέρον και η εξειδίκευσή του σε αυτό το θέμα είναι κυρίως σε ιατρικά όργανα αντίκες. Του αρέσει να ψάχνει τα ιατρικά αρχεία για να μάθει τι ακριβώς έχει μπροστά του. Διατηρώντας επαφή με το δίκτυό του, ο Mark van Gijsel ελπίζει να επεκτείνει τις δημοπρασίες του. Ανεξάρτητα από το τι βλέπει στις φωτογραφίες κάθε παρτίδας, μια σωστή περιγραφή είναι πολλή σημαντική γι 'αυτόν, έτσι ώστε οι δυνητικοί πλειοδότες να γνωρίζουν ακριβώς τι βλέπουν.

 • Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας
 • 20 χρόνια εμπειρίας ως έμπορος
 • Ευρύ δίκτυο στην Ευρώπη
 • Ευρεία γνώση

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε δωρεάν για προνόμια πωλητή. Μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα θέλετε με ελάχιστη εκτιμώμενη αξία 75 ευρώ.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις