Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Edwin Molenaar

Ειδικός Cameras & Optical Equipment

Νομίζω ότι η τεχνολογία της φωτογραφικής μηχανής είναι τόσο συναρπαστική που δημιούργησα τη δική μου φωτογραφική μηχανή.

Edwin Molenaar

Ο Edwin Molenaar ήταν δεκαπέντε όταν αγόρασε μια σχετικά απλή φωτογραφική μηχανή Praktica για τα ταξίδια του. Όταν επέστρεψε, παρέδωσε το φλμ του και μίλησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος φωτογραφίας. Σιγά-σιγά, γεννήθηκε ένα πάθος για την τεχνική πίσω από τη φωτογραφία. Η πρώτη δουλειά του ήταν στο ίδιο εξειδικευμένο κατάστημα. Ακολούθησαν σπουδές στη φωτογραφία και χρόνια αργότερα ίδρυσε τη δική του επιχείρηση φωτογραφίας. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του είναι μια φωτογραφική μηχανή που έφτιαξε ο ίδιος, ειδικά προοριζόμενη για μεγάλα αρνητικά. Είναι σαφές ότι ο Edwin Molenaar γνωρίζει τον κόσμο της φωτογραφίας από κάθε πλευρά.

Με όλες τις γνώσεις του, ο Edwin Molenaar είναι μια αυθεντία στον τομέα της φωτογραφίας. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι τώρα εργάζεται ως δημοπράτης για την Catawiki. Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία του, έχει κρατήσει, χρησιμοποιήσει ή αποσυναρμολογήσει σχεδόν όλα τα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών και εξοπλισμού που προσφέρονται για δημοπρασία. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς η ζήτηση για αναλογικές φωτογραφικές μηχανές της δεκαετίας του '80 αυξάνεται και κυρίως εκείνων που βρίσκονται σε κλειτουργία. Ο Edwin Molenaar μπορεί να κρίνει αν το προσφερόμενο αντικείμενο εξακολουθεί να λειτουργεί ή είναι εύκολο να επισκευαστεί. Του αρέσει να δίνει συμβουλές ώστε τόσο οι συλλέκτες όσο και οι οπαδοί να μπορούν να κάνουν προσφορές με εμπιστοσύνη και ευκολία.

 • Πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
 • Σπουδές στην φωτογραφία
 • Έφτιαξε τη δική του φωτογραφική μηχανή
 • Υπήρξε έμπορος

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε