Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Wouter Korst

Ειδικός Κόμικς

Θρέφω μεγάλο θαυμασμό για τα όμορφα κινούμενα σχέδια των ταινιών Disney.

Wouter Korst

Ο Wouter Korst μεγάλωσε με την Disney. Κάθε εβδομάδα περίμενε μπροστά από το ταχυδρομική θυρίδα για να παραλάβει το νέο κόμικ του Donald Duck ενώ παρακολουθούσε τις βιντεοκασέτες της Μικρής Γοργόνας και του Βασιλιά των Λιονταριών ξανά και ξανά. Ακόμα και από μια τόσο μικρή ηλικία, εντυπωσιαζόταν από τα όμορφα κινούμενα σχέδια. Όταν επισκέφτηκε μια έκθεση που περιείχε τα πρωτότυπα φιλμ από τα κινούμενα σχέδια της Disney, αυτό μετατράπηκε σε πραγματικό πάθος. Από τότε άρχισε να συλλέγει αυτά τα έργα τέχνης σε πρωτότυπα σχέδια και σε φιλμ από ζελατίνη. Με αυτόν τον τρόπο, ο Wouter Korst έχει αποκτήσει μια βαθιά γνώση της αγοράς και γνωρίζει ένα μεγάλο δίκτυο συλλεκτών, εμψυχωτών και οπαδών της Disney.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Wouter Korst αισθάνεται τη Catawiki σαν το σπίτι του. Ως επιμελητής της δημοπρασίας Disney, συναντά ένα ευρύ φάσμα συλλογών. Κόμικς με τον Donald Duck, αγαλματίδια του Mickey Mouse, τα αυθεντικά σχέδια και, φυσικά, τα φιλμ από ζελατίνη που πυροδότησαν το δικό του πάθος. Χρησιμοποιεί τις επαφές του για να αποκτήσει τα πιο όμορφα κομμάτια στις δημοπρασίες του. Παρόλο που η Catawiki καθιστά την αγορά πιο προσιτή για τους Ευρωπαίους συλλέκτες, ο Wouter Korst επικεντρώνεται στην αμερικανική αγορά. Ελπίζει να φέρει σε επαφή συλλέκτες απ’ όλον τον κόσμο μέσω της Catawiki.

 • Πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας
 • Πάθος με τη Disney για όλη τη ζωή
 • Παθιασμένος συλλέκτης
 • Μεγάλο δίκτυο και γνώση της αγοράς

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε δωρεάν για προνόμια πωλητή. Μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα θέλετε με ελάχιστη εκτιμώμενη αξία 75 ευρώ.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις