Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Annick van Itallie

Ειδικός Μπιμπελό

Η επιμέλεια μιας δημοπρασίας μοιάζει σαν μια συναρπαστική εξερεύνηση.

Annick van Itallie

Η Annick van Itallie μεγάλωσε στη Χάγη (Ολλανδία) σε μια γειτονιά με αρχαία, όπου περιβάλλεται καθημερινά από τον θαυμάσιο κόσμο των βιτρινών των καταστημάτων με τα εξαιρετικά τους αντικείμενα. Ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα αντικείμενα και με το πώς μπορούν να ενισχύσουν το ένα το άλλο. Οι σπουδές της στην Ιστορία της τέχνης, με ειδίκευση στη μουσειολογία, της ταίριαξαν συνεπώς απόλυτα. Αφού δούλεψε σ' ένα μουσείο στις ΗΠΑ, δούλεψε για λίγο ως σκηνοθέτης κινηματογραφικών ταινιών στην Ολλανδία. Για 12 χρόνια, δούλεψε ως εκτιμήτρια/ειδικός και ως επικεφαλής στο τμήμα Εφαρμοσμένων τεχνών ενός πολύ φημισμένου παραδοσιακού οίκου δημοπρασιών (Glerum Auctioneers). Αλλά τότε, η Annick van Itallie άνοιξε το δικό της κατάστημα στο Spiegelgracht στο Άμστερνταμ. Το αποκαλούσε "το ντουλάπι με τα αξιοπερίεργα". Το κατάστημα έχει τώρα κλείσει, αλλά ταξιδεύει ακόμη σε διεθνείς εκθέσεις τέχνης με το ντουλάπι με τα αξιοπερίεργά της. Και το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Η Annick van Itallie μπορεί να συνδυάζει τέλεια τις γνώσεις με τη δημιουργικότητα της στη Catawiki. Με την εμπειρία της ως εκτιμήτρια και πωλήτρια, μπορεί να προβλέψει την αξία των παρτίδων και να γνωρίζει ποια αντικείμενα αρέσουν στους συλλέκτες. Έτσι εξασφαλίζει ότι οι δημοπρασίες της περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, με την προϋπόθεση να είναι υψηλής ποιότητας, αυθεντικά και πρωτότυπα. Με τη δημιουργικότητά της, καταφέρνει να συγκεντρώσει ενδιαφέρουσες δημοπρασίες, με διαφορετικά αντικείμενα που ενισχύουν το ένα το άλλο. Η Annall van Itallie αισθάνεται ως ένας εξερευνητής, που στέλνει τους πλειοδότες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης.

 • Πάνω από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
 • Σπούδασε ιστορία της τέχνης, με ειδίκευση στη μουσειολογία
 • Ιδιοκτήτρια καταστήματος
 • Παρευρέθηκε σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε δωρεάν για προνόμια πωλητή. Μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα θέλετε με ελάχιστη εκτιμώμενη αξία 75 ευρώ.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις