Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Julia Sophie Lohr

Ειδικός Κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τo συναίσθημα.

Julia Sophie Lohr

Η αγάπη της Julia Sophie Lohr για την τέχνη γεννήθηκε σε νεαρή ηλικία όταν επισκέφθηκε ένα μουσείο με τη γιαγιά της. Γι 'αυτό πάντα ήξερε ότι η ιστορία της τέχνης ήταν οι κατάλληλες σπουδές γι' αυτήν. Αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της, έγινε ειδικός κοσμημάτων σ' έναν οίκο δημοπρασιών. Εκεί εξελίχθηκε η αγάπη της για τις δημοπρασίες, μια αγάπη που δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ. Έβλεπε επίσης δεκάδες πελάτες σε καθημερινή βάση που πρόσφεραν τα κοσμήματα τους για εκτίμηση. Η Julia έχτισε πολλή εμπειρία στην αξιολόγηση και την καταγραφή των πιο ποικιλόμορφων κοσμημάτων.

Η Julia έχει φέρει όλην αυτήν την εμπειρία της στη Catawiki, όπου συνήθως ασχολείται με επώνυμα κοσμήματα. Από Bulgari και Cartier μέχρι Chanel, της αρέσει να συμπεριλαμβάνει αναγνωρίσιμα κοσμήματα στις δημοπρασίες της. Η Julia γνωρίζει τη σημασία που έχει η καλή παρουσίαση για τέτοιου είδους μοναδικά αντικείμενα. Οι πωλητές δεν θα πρέπει να εκπλήσσονται όταν η Julia Sophie Lohr τους καλεί προσωπικά, με χρήσιμες συμβουλές για τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες και παρουσίαση. Είναι ακριβώς αυτή η προσωπική αλληλεπίδραση που δίνει αυτήν την επιπλέον αξία, που διαχωρίζει τη Catawiki από άλλες σελίδες δημοπρασιών.

 • Πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας
 • Έμπειρη ειδικός δημοπρασιών και εκτιμήτρια
 • Σπούδασε ιστορία της τέχνης

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε