Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Maximilian Joos

Ειδικός Κλασικά Αυτοκίνητα

Δεν μπορώ να με φανταστώ μακριά από τα αυτοκίνητα. Είμαι εθισμένος!

Maximilian Joos

Τα αυτοκίνητα ανήκουν στις παλιότερες και πιο αγαπημένες αναμνήσεις του Maximilian Joos. Πήγαινε σε αγώνες με τον πατέρα του, διάβαζε περιοδικά αυτοκινήτων προτού να μπορεί να διαβάσει καλά καλά και ονειρευόταν να οδηγεί κάθε μέρα μέχρι να πάρει το δίπλωμά του. Παρά τον εθισμό του, ο Maximillian δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα δούλευε με αυτοκίνητα. Τουλάχιστον όχι μέχρι το τέλος της μελέτης αρχιτεκτονικής του, όταν του ήρθε η ιδέα να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να εισαγάγει κλασικά αυτοκίνητα στη γερμανική αγορά. Η ιδέα του αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία και από τα κέρδη μπόρεσε να φτιάξει τη δική του συλλογή. Ως ειδικός της Catawiki, ο Maximilian έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο με τα αντικείμενα που τον συναρπάζουν. Από απόλυτη εμπειρία γνωρίζει τι έχει σημασία για ποια αντικείμενα για ποιες μάρκες και μοντέλα, αναγνωρίζοντας αμέσως την κατάσταση ενός αυτοκινήτου. Του αρέσει να δουλεύει για τη δημοπρασία Κλασικών αυτοκινήτων και έχει δημιουργήσει μια στενή ομάδα με τους άλλους ειδικούς της Catawiki. Εκτός από τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών δημοπρασιών, στον Maximilian αρέσει να χτίζει εμπιστοσύνη και «εκτός σύνδεσης». Γι 'αυτό παρακολουθεί όλα τα μεγάλα εμπορικά show και εκθέσεις, λέγοντας σε όλους για τη Catawiki και τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους πλειοδότες και στους πωλητές.

 • Πάνω από 5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
 • Δια βίου πάθος για τα αυτοκίνητα
 • Εξαιρετικές επιχειρηματικές ικανότητες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε