Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Andrea Curatolo

Ειδικός Κρασί

Ένα ποτήρι κρασί σε κάνει να ταξιδεύεις τον κόσμο με την σκέψη.

Andrea Curatolo
Ο Andrea μεγάλωσε σε μια περιοχή της Βενετίας, όπου είχε ως παράδοση το να πίνει κανείς κρασί από νεαρή ηλικία. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο Andrea θα έπινε το δικό του ποτήρι κρασί. Κατά την εφηβεία του, ανέπτυξε ένα βαθύτερο ενδιαφέρον για το κρασί και τη σύνθετη γεύση του. Ο Andrea ένιωσε την ανάγκη να εξελίξει παραπάνω τον χαρακτήρα και την γεύση του. Μετακόμισε τότε στο Λονδίνο, που του άλλαξε τη ζωή. Ο Andrea δούλεψε σκληρά και έμαθε ακόμη πιο γρήγορα. Πήρε το δίπλωμα sommelier του και αποφάσισε να γίνει master sommelier. Ο καιρός στην Αγγλία τον έκανε να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου δούλεψε ως sommelier σε ένα εστιατόριο με αστέρια Michelin, στη διαχείριση της ποικιλίας κρασιών, στον συνδυασμό πιάτων και κρασιών και την παροχή συμβουλών στους πελάτες.
Ύστερα από μερικά χρόνια έχτισε στον χώρο της εστίασης το δικό του δίκτυο και άρχισε να εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος κρασιού. Τότε ήταν που βρέθηκε στον δρόμο του η Catawiki. Γνώρισε τον Andrea στην online αγορά, με τις πολλές ευκαιρίες της και τη δική της δυναμική. Ο Andrea βλέπει τη δουλειά του ως ειδικός ως μια νέα ευκαιρία για να μάθει ακόμη περισσότερα για το κρασί. Πέρα από πολύ καλά και γνωστά κρασιά, στον Andrea αρέσει επίσης να περιλαμβάνει λιγότερο γνωστά αλλά vintage κρασιά. Αν έχουν λίγη τύχη, οι πλειοδότες θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτούς τους εξαιρετικούς κρυφούς γευστικούς θησαυρούς σε καλή τιμή.
 • Sommelier με πολύ μεγάλη εμπειρία
 • Δούλεψε σε διάφορα εστιατόρια (με αστέρια Michelin)
 • 15 χρόνια εμπειρίας στη γευσιγνωσία κρασιού

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Ξεκινήστε να πουλάτε στη Catawiki, είναι εύκολο

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε