Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Marcel van Hulst

Ειδικός Παιχνίδια & Επιτραπέζια / Στρατιωτικά Είδη & Όπλα-Αντίκες

Εστιάζω πάντα πολύ στη λεπτομέρεια, γι' αυτό και μπορώ να ξοδέψω άπειρες ώρες σε μια έρευνα.

Marcel van Hulst

Το πάθος του Marcel van Hulst για τα στρατιωτικά είδη ξεκίνησε από κάτι σπαθιά αντίκες που είχε ο πατέρας του κρεμασμένα στον τοίχο. Περνούσε πολλές ώρες στην τοπική βιβλιοθήκη, ψάχνοντας να βρει την προέλευση και τη χρήση τους. Σύντομα έδειξε ενδιαφέρον και για άλλα στρατιωτικά είδη και επισκέφθηκε εκθέσεις, δημοπρασίες και αγορές για να ξεκινήσει τη συλλογή του. Κάθε αντικείμενο που αγόραζε αποτελούσε αποτέλεσμα διεξοδικού ελέγχου, ύστερα από πολλές ώρες έρευνας. Αυτό έκανε τον Marcel έναν εξαιρετικό εμπειρογνώμονας σε ό,τι αφορά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ειδικά τις στολές. Εκτός από το εμπόριο ο Marcel έκανε μαθήματα και ασχολείται ενεργά με το άθλημα της σκοποβολής.

Αφού εργάστηκε για χρόνια ως μάνατζερ στον τομέα της λιανικής πώλησης, ο Marcel βρήκε τελικά τον δρόμο του ως ειδικός στη Catawiki. Αντλεί μεγάλη χαρά από την αναζήτηση των παρτίδων του, προσπαθώντας να εξασφαλίσει ότι έχει όλα τα ακριβή στοιχεία σωστά. Γι' αυτό μην σας κάνει εντύπωση εάν σας ζητήσει φωτογραφίες με την παραμικρή λεπτομέρεια. Όταν συγκεντρώνει τις δημοπρασίες του, του αρέσει να προσεγγίζει διαφορετικού τύπου κοινό. Από βετεράνους συλλέκτες που θέλουν να συμπληρώσουν τις συλλογές τους, μέχρι νέους συλλέκτες που έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια όμορφη έκθεση ή να ξεκινήσουν την πρώτη τους συλλογή. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο ευρύ φάσμα των αντικειμένων που θέτει για δημοπρασία, που απαρτίζουν συναρπαστικές δημοπρασίες κάθε εβδομάδα.

 • Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας
 • Έμπειρος έμπορος
 • Αυθεντικός συλλέκτης στρατιωτικών ειδών

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε