Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Sara Sironi

Ειδικός Διαμάντια

Βλέπω την ομορφιά σε όλους τους λίθους, ακόμα και στα πετραδάκια!

Sara Sironi

Η Σάρα Σιρόνι πάντα είχε μια προτίμηση για λίθους έναντι όλων των άλλων. Ενώ τα άλλα παιδιά ενθουσιάζονταν από όμορφα λουλούδια, η προσοχή της Σάρα έπεφτε στα πετραδάκια δίπλα τους. Αναπόφευκτα, η Σάρα έγινε γεωλόγος, αλλά κατέληξε σε μια δουλειά που δεν της άρεσε. Τότε ήταν που η Σάρα αποφάσισε να ειδικευτεί στους πολύτιμους λίθους, και μετά βρήκε μια δουλειά σε μια τεράστια εταιρία στην αγορά πολυτελείας. Εκεί έπρεπε να βαθμολογήσει υψηλής ποιότητας πολύτιμους λίθους και διαμάντια, χαρακτηρίζοντάς τα για χρήση στα καλύτερα κοσμήματα και λογότυπα χαρακτικής. Η Σάρα συνέχισε δουλεύοντας ως ελεύθερος επαγγελματίας, αγοράζοντας λίθους για τους πελάτες της και συντονίζοντας την παραγωγή από πολυτελή κοσμήματα. Η εμπειρία της Σάρα Σιρόνι την έχει κάνει ένα γενικό εμπειρογνώμονα στα διαμάντια. Καταλαβαίνει τι χρειάζεται για έναν όμορφο λίθο και ξέρει πώς να τα βαθμολογήσει σωστά. Η αγοραστική της εμπειρία έχει κάνει την Σάρα μεγάλο γνώστη στην αγορά διαμαντιών και έναν πονηρό διαπραγματευτή για την καλύτερη δυνατή τιμή. Όποτε είναι δυνατόν, η Σάρα επισκέπτεται τους πιο σημαντικούς πωλητές της. Γνωρίζοντάς αυτούς και την δουλειά τους, σιγουρεύεται ότι μόνο τα πιο ελκυστικά αντικείμενα εισέρχονται στις δημοπρασίες της, και πάντα με ειλικρινείς κρατημένες τιμές.

 • 10 + χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
 • Γεωλόγος και γεμμολόγος (G.I.A)
 • Εμπειρία με πολύτιμους λίθους υψηλού επιπέδου και διαμάντια

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε