Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Lori Smolenski

Ειδικός Γραμματόσημα

Τα γραμματόσημα είναι σαν έργα ζωγραφικής της ιστορίας: μνημονεύουν ιστορικά γεγονότα

Lori Smolenski

Η Lori ήταν πάντα παθιασμένη με τα γραμματόσημα.Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που πήρε το πρώτο της γραμματόσημο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και της άρεσε τόσο πολύ που δεν σταμάτησε να συλλέγει γραμματόσημα ποτέ μέχρι σήμερα. Αυτά τα 40 χρόνια ως συλλέκτρια, απέκτησε μεγάλη γνώση και εμπειρία σχετικά με τα γραμματόσημα.

Περίπου 25 χρόνια πριν, άνοιξε το δικό της κατάστημα γραμματοσήμων, μέχρι το 2004, όταν ξκίνησε να πουλάει το απόθεμά της στο διαδίκτυο. Είναι ένας αληθινός οπαδός των γραμματοσήμων, από την κορφή ως τα νύχια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται με γραμματόσημα. Όταν είδε την νέα θέση εργασίας στη Catawiki, δεν είχε καμία αμφιβολία.

Η Catawiki έχει προσφέρει στην Lori την ευκαιρία να συνεργαστεί με το χόμπι της και να συνεχίσει να μαθαίνει όλο και περισσότερο για τα γραμματόσημα. Κάθε μέρα μαθαίνει κάτι καινούργιο. Της αρέσει να έρευνα ασυνήθιστα γραμματόσημα και να ανακαλύπτει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επικεντρώνεται μόνο στην προβολή των παρτίφων αλλά και στο να γνωρίσει τους πωλητές, ώστε να βεβαιωθεί ότι προσφέρουν ενδιαφέροντα καλής ποιότητας γραμματόσημα που θα μπορούσαν να κάνουν τις συλλογές άλλων αγοραστών ολοκληρωμένες. Ο ενθουσιασμός της, η αφοσίωσή της και η εμπειρία της οδηγούν τη Lori να κάνει τις δημοπρασίες της μεγαλύτερες και καλύτερες για όλους: πωλητές και αγοραστές.

 • 40 χρόνια εμπειρίας ως συλλέκτης γραμματοσήμων
 • Κάτοχος καταστήματος γραμματοσήμων για πάνω από 10 χρόνια
 • Παθιασμένη με τον σχεδιασμό και την ιστορία που κρύβουν τα γραμματόσημα

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε