Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Benoit Ramognino

Ειδικός Διακόσμηση

Η Catawiki αποτελεί έναν πρωτότυπο τρόπο για να συνεχίσω να εργάζομαι πάνω στο πάθος μου για τις αντίκες

Benoit Ramognino

Καθώς ο πατέρας του ήταν έμπορος αντικών, ο Benoit μεγάλωσε στη διάσημη υπαίθρια αγορά Les Puces στο Παρίσι και ήταν πάντα περιτριγυρισμένος από αντίκες. Το 1988, όταν ήταν έφηβος, αγόρασε μια πορτοκαλί λάμπα της δεκαετίας του '70 και απο εκεί ερωτεύτηκε αυτή τη δεκαετία και τις δημιουργίες της. Από τότε έχει συλλέξει χιλιάδες κομμάτια vintage σχεδιασμού και σπάνια έπιπλα από αυτή την περίοδο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ετών εμπειρίας, ο Benoit έχει γίνει ο ίδιος ειδικός ενώ παράλληλα δημιουργεί μια ιδιωτική συλλογή επίπλων από διάσημους σχεδιαστές της δεκαετίας του '70, με μοναδικά κομμάτια από τον Verner Panton, τον Luigi Colani, τον Quasar Khanh και τον Joe Colombo.

Σύμφωνα με τον Benoit, «Η Catawiki αποτελεί έναν πρωτότυπο τρόπο για να συνεχίσω να εργάζομαι πάνω στο πάθος μου για τις αντίκες». Η Catawiki δίνει την ευκαιρία στον Benoit να παρουσιάσει διάφορα είδη παρτίδων και να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του για να προσφέρει στους χρήστες τα καλύτερα αυθεντικά κομμάτια vintage έπιπλων και μεταπολεμικών επίπλων.

Ο Benoit εξηγεί ότι αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα για ένα συγκεκριμένο έπιπλο ή για τη χρονική περίοδο σχεδιασμού, νιώθει ευγνώμων που μέσω της Catawiki συνεχίζει ν α μαθαίνει με κάθε παρτίδα που αξιολογεί. Αυτό μπορεί να είναι παρά μόνο θετικό για τους χρήστες μας, που μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα κομμάτια που προσφέρονται στις δημοπρασίες του Benoit είναι πραγματικά μοναδικά και ότι κάθε δημοπρασία θα είναι σαν ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού κάθε εβδομάδα.

 • Αντιπρόεδρος της CEFA, της γαλλικής ένωσης εμπειρογνωμόνων σε αντίκες
 • 30 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του σχεδιασμού επίπλων του 20ού αιώνα
 • Έμπορος και εμπειρογνώμονας στον σχεδιασμό επίπλων 1960-2000
 • Παθιασμένος με την ουτοπική αρχιτεκτονική και την ποπ κουλτούρα

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε