Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Cathy Mawart

Ειδικός Κοσμήματα

Μου αρέσει να αξιολογώ και να κάνω εκτιμήσεις online

Αφού έζησε 15 χρόνια στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε σε πολλά μέρη στη διάσημη περιοχή Diamond District, στην 47η οδό, η Cathy αποφάσισε να αλλάξει πορεία. Μετακόμισε στη Γαλλία και έγινε ειδικός κοσμημάτων στη Catawiki.

Η Cathy είναι παθιασμένη με τα μοντέρνα και παλαιά κοσμήματα: μοντέρνα, γιατί είναι πάντα αποτέλεσμα της φαντασίας και αντίκες, επειδή αποτελούν μια αντανάκλαση της ιστορίας. Αν και δεν είναι συλλέκτρια, στον ελεύθερο χρόνο της σχεδιάζει μόνη της κοσμήματα. Έχει πολλές γνώσεις σχετικά με τα υλικά και τους λίθους. Ο ενθουσιασμός της για τα διαμάντια είναι δύσκολο να κρυφτεί. «Τα διαμάντια είναι τα πιο φυσικά πράγματα που βρίσκονται στη γη. Δεν υπάρχουν διαμάντια όμοια στον κόσμο », λέει η Cathy.

Από τη στιγμή που η Cathy εντάχθηκε στη Catawiki, έχει επικεντρωθεί στην εξέταση και αξιολόγηση παρτίδων, φέρνοντας νέες ιδέες στο τραπέζι και πηγαίνοντας μαζί με την ομάδα της τις δημοπρασίες κοσμημάτων στο επόμενο επίπεδο. Με τις δεξιότητες και την εμπειρία της, οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στις δημοπρασίες κοσμημάτων είναι πραγματικά μοναδικά.

 • Πιστοποιητικά από το GIA (Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεμολογίας) της Νέας Υόρκης: Certified Diamond Grading Diploma, Advanced Diamond Grading Certificate, Coloured Stones Grading Certificate, Gem Identification Certificate, Pearls Grading certificate
 • Μέλος αποφοίτων GIA
 • 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε