Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Philippe Gerard

Ειδικός Κόμικς

Τα άλμπουμ του Tintin είναι η στιγμή της Madeleine του Προυστ για εμένα

Η συλλογή βιβλίων κόμικς του Philippe Gérard ξεκίνησε με τη συλλογή του παππού και του πατέρα του: είχε ήδη στην κατοχή του πολύ σπάνια ασπρόμαυρα άλμπουμ όταν ήταν έφηβος, χωρίς να έχει πλήρη επίγνωση της υψηλής αξίας τους. Τα άλμπουμ του Tintin είναι η στιγμή της Madeleine του Προυστ για εμένα. Ενώ εργαζόταν ως εκπαιδευτικός, ο Philippe άφηνε το πάθος του για τα κόμικς - και πιο συγκεκριμένα για τους Hergé και Franquin - να αναπτύσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί μέρος της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Ως ανεξάρτητος πωλητής, συμμετέχει σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις κόμικς κάθε εβδομάδα, στη Γαλλία (Strasbulles), στο Βέλγιο (bourse des amis de Hergé, φεστιβάλ του Arlon και του Woluwe-Saint-Lambert) και στο Λουξεμβούργο (Contern). Διαχειριζόταν διάφορα pop-up καταστήματα βιβλίων κόμικ και εξακολουθεί να κατέχει μια ιστοσελίδα όπου πουλάει κόμικς.

Ο Philippe ήταν ήδη πωλητής στη Catawiki, αλλά δεν πίστευε ότι θα εργαστεί και ως ειδικός για την εταιρεία. Σήμερα επιμελείται τις δημοπρασίες κόμικς για τα άλμπουμ Hergé / Tintin και τα γαλλικά κόμικς. Φέρνει στη Catawiki τις βαθιές γνώσεις του για τα κόμικς και τους συλλέκτες, καθώς και την πολυετή πείρα του στη συλλογή βιβλίων κόμικς. Ανακαλύπτει την άλλη πλευρά των πωλήσεων βιβλίων κόμικς και έχει την ευκαιρία να δει άλμπουμ που δεν έχει ξαναδεί. Η ομαδική εργασία με τους συναδέλφους ειδικούς, για να μοιραστούν συμβουλές και εμπειρογνωμοσύνη, είναι επίσης πολύ ικανοποιητική και κάνει το έργο ακόμα πιο ενδιαφέρον.

 • Ιδιωτική συλλογή 1500 κόμικς
 • Ανεξάρτητος πωλητής από το 1992
 • 30 χρόνια εμπειρίας ως συλλέκτης κόμικς

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε