Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Naomi Howard

Ειδικός Πολύτιμοι Λίθοι

Κάθε φορά που συναντάμε έναν πωλητή και βλέπουμε τους όμορφους πολύτιμους λίθους του, κρύβεται πάντα μια ιστορία

Η αγάπη της Naomi για κοσμήματα ξεκίνησε σε ηλικία περίπου 5 ετών όταν η μητέρα της αγόρασε ένα παλιό χρυσό δαχτυλίδι, με ένα μικρό κοραλλιογενές cabochon. Έχει ακόμα αυτό το δαχτυλίδι μέχρι σήμερα και αν και είναι πολύ μικρό και δεν χωράει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αποκτήματά της.

Πήρε το πτυχίο της στα διαμάντια από το Γεμολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής (GIA) και κατόπιν έκανε σπουδές στη γερμολογία στη Γεμολογική Ένωση της Μεγάλης Βρετανίας (Gem-A). Επίσης, ολοκλήρωσε το Πιστοποιημένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Κοσμημάτων, και μελέτησε τα μαργαριτάρια στο GIA.

Η Naomi έχει επτά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της. Στα πλαίσια της εκτεταμένης εμπειρίας της, δούλεψε με τη Boghossian Jewels και ως ειδικός διαμαντιών στην Αμβέρσα.

Στη Naomi πολύ η δυναμική της δουλειάς της στη Catawiki. Η συνάντηση με άλλους ειδικούς της δίνει μια μοναδική ευκαιρία να μάθει και να αναπτύξει τις δεξιότητές της. Απολαμβάνει επίσης την ευκαιρία να μοιραστεί όμορφους πολύτιμους λίθους με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε