Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Julien Cohen

Ειδικός Αθλητισμός / Δίσκοι / Βινυλίου / Διακόσμηση / Κλασικά Αυτοκίνητα / Κρασί / Κόμικς / Μοτοσικλέτες & Μοτοποδήλατα / Μπιμπελό / Νομίσματα / Ουίσκι / Παιχνίδια & Επιτραπέζια / Πολύτιμοι Λίθοι / Τέχνη (Κλασική) / Τέχνη (Μοντέρνα)

Να έχετε περιέργεια!

Julien Cohen

Ως αυτοδίδακτος επιχειρηματίας, ο Julien Cohen δημιούργησε πάνω από 15 εταιρείες σε διάφορους τομείς, από τη διαφήμιση και τις τηλεπικοινωνίες μέχρι τη μεταφορά. Του αρέσει να καινοτομεί συνεχώς και να ανακαλύπτει πάλι τα επαγγέλματα στα οποία εργάζεται.

Ο άνδρας με τα μπλε γυαλιά είναι γνωστός ως κύριος αγοραστής για την κορυφαία γαλλική τηλεοπτική εκπομπή Affaire Conclue. Κάθε μέρα μπορεί να ικανοποιήσει την όρεξή του για αγορά και αδρεναλίνη μπροστά σε 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η αγάπη του για τις αντίκες, τις περίεργα αντικείμενα και τη διακόσμηση αναπτύχθηκε από νεαρή ηλικία, χάρη στους γονείς του. Τα πολλά αντικείμενα που έχει αποκτήσει μέσα από τα χρόνια τον ώθησαν να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα αντικειμένων στο Saint-Ouen το 2014. Η καινοτόμος του αντίληψη ενθουσίασε τις τέσσερις αισθήσεις, θέαμα, αφή, ακοή και μυρωδιά και έκανε το κατάστημά του ένα θαύμα και θαύμα, διαθέσιμη σε όλους.

Η επιτυχία ήταν άμεση και επέτρεψε στον Julien να ανοίξει άλλα καταστήματα στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες. Μέσα από αυτά τα καταστήματα συνεχίζει να μοιράζεται τις ανακαλύψεις του και το πάθος του τόσο για καθημερινά όσο και για εξαιρετικά αντικείμενα που συλλέγει ή μεταμορφώνει με τη βοήθεια του Boris, του ταλαντούχου 'Gyro Gearloose'.

 • Αυτοδίδακτος επιχειρηματίας γεμάτος περιέργεια
 • Αγάπη για όμορφα αντικείμενα
 • Παθιασμένος με τις αντίκες και έμπορος κρουαζιερόπλοιων

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Πώς να πουλήσετε μέσω του Catawiki

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 50.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε