Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Caroline Bokobza

Ειδικός Τέχνη (Κλασική)

Εκτιμώ περισσότερο την ποικιλία των θεμάτων και των εποχών στην τέχνη. Μου αρέσει να επισκέπτομαι μουσεία και εκθέσεις για να μαθαίνω καθημερινά.

Η Caroline αγαπούσε πάντα την τέχνη, αλλά το πάθος της για την κλασική τέχνη καλλιεργήθηκε από τη γιαγιά της, η οποία ήταν μεγάλη συλλέκτρια και συχνά έπαιρνε την Caroline μαζί της σε δημοπρασίες. Η Caroline αρχικά σπούδασε νομική και οικονομικό, αλλά το δέλεαρ του κόσμου της τέχνης ήταν πολύ δυνατό. Η Caroline βελτίωσε περαιτέρω τις ερευνητικές της δεξιότητες δουλεύοντας για έναν από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονες του Παρισιού στην κλασική τέχνη και έκανε πρακτική άσκηση στο νομικό τμήμα της Christie's France. Τελικά το γύρισε στην Ιστορία της Τέχνης και πέρασε στις εξετάσεις Γάλλων Δημοπρατών το 2017.

Από τότε που πέρασε τις εξετάσεις, η Caroline εργάστηκε στο τμήμα αποτίμησης στο Sotheby's στο Παρίσι και σε δημοπρασίες του Drouot. Αυτές οι εμπειρίες ήταν πολύτιμες για να την βοηθήσουν να βελτιώσει τη ματιά της για έργα τέχνης στα περισσότερα στυλ.

Από την ένταξή της στη Catawiki το 2020, η Caroline έχει εκπλαγεί από την ποικιλία και την ποιότητα των έργων που έχει την ευκαιρία να επιμεληθεί. Η ειδίκευσή της είναι στην ανατολίτικη σχολή του 19ου αιώνα, τα παλιά σχέδια και τα έργα ζωγραφικής από τις αρχές του 20ου αιώνα, και ανυπομονεί να μοιραστεί τις γνώσεις της με αγοραστές και πωλητές.

Κλείνει σήμερα

Άλλες δημοπρασίες

Στο προσκήνιο

Ξεκινήστε να πουλάτε στη Catawiki, είναι εύκολο

 1. 1. Εγγραφή πωλητή

  Εγγραφείτε ως πωλητής δωρεάν. Μπορείτε να προσφέρετε όσα ιδαίτερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

 2. 2. Καταχωρήστε αντικείμενα

  Μόλις τα αντικείμενα και οι περιγραφές τους εγκριθούν από τους ειδικούς μας, προγραμματίζονται για δημοπρασία.

 3. 3. Η έξαψη της δημοπρασίας

  Νιώστε την έξαψη της δημοπρασίας καθώς πλειοδότες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα που έχετε καταχωρήσει!

 4. 4. Κερδίστε χρήματα με ασφάλεια

  Δεν θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τα αντικείμενά σας μέχρι ο αγοραστής να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η Catawiki διαχειρίζεται τις πληρωμές μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Τα πλεονεκτήματα των δημοπρασιών Catawiki

 • Υψηλά έσοδα

 • Γρήγορες πωλήσεις

 • Ασφαλείς πληρωμές

 • Διεθνές κοινό υποβολής προσφορών

 • Επίβλεψη από ειδιούς

 • Προαιρετική τιμή ασφαλείας για ακριβά αντικείμενα

 • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών

 • Φιλικό προς τον χρήστη

Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 65.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε