Σχετικά με το Catawiki

Ανακαλύψτε εμπνευσμένα αντικείμενα κάθε βδομάδα

Μοναδικά αντικείμενα επιλεγμένα από τους ειδικούς μας

Η Catawiki είναι η ηλεκτρονική αγορά για ο,τιδήποτε το ασυνήθιστο, απροσδόκητο και μοναδικό. Μέσα από την πλατφόρμα μας, προσφέρουμε ιδιαίτερα αντικείμενα σε διεθνείς αγοραστές, οι οποίοι μοιράζονται το πάθος μας για το ασυνήθιστο.

Γεγονότα και αριθμοί

50.000 +

αντικείμενα σε δημοπρασία κάθε εβδομάδα

200

Ειδικοί

7 εκατομμύρια

μοναδικοί επισκέπτες

80

κατηγορίες

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το Catawiki ιδρύθηκε το 2008. Αρχικά σχεδιάστηκε ως ένας ιστότοπος όπου οι συλλέκτες μπορούσαν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τις συλλογές τους διαδικτυακά. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να προσθέτουν αντικείμενα στον υπάρχοντα κατάλογο συλλεκτικών ειδών. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το όνομα Catawiki είναι συνδυασμός των λέξεων ‘κατάλογος’ και ‘wiki’. Το 2011 το Catawiki άρχισε να φιλοξενεί εβδομαδιαίες δημοπρασίες σε διάφορες κατηγορίες, όπως τέχνη, αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα, ρολόγια, κοσμήματα, μόδα, βιβλία και γραμματόσημα.

Εξειδικευμένοι ειδικοί

Η ομάδα των εξειδικευμένων εσωτερικών συνεργατών μας βρίσκεται στην καρδιά της Catawiki και αυτό είναι που μας κάνει κάτι το μοναδικό. Χρησιμοποιώντας τις τεράστιες γνώσεις και την εμπειρία τους, παρέχουν καθοδήγηση τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές. Επιλέγοντας και ελέγχοντας κάθε παρτίδα που περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα μας, βεβαιώνουν ότι όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στη Catawiki είναι πραγματικά ξεχωριστά.

Στοιχεία εταιρείας

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Ολλανδία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εμπορικό Επιμελητήριο: Groningen, Ολλανδία

Αριθμός μητώρου Εμπορικού Επιμελητηρίου: 01131735

Αριθμός Μητρώου ΦΠΑ: NL8194.21.182.B01

Το Catawiki υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε μήνα. Συνεπώς, ο οργανισμός μας έχει διεθνή προσανατολισμό, με υπαλλήλους από όλη την Ευρώπη. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Μπείτε στην ομάδα!

Το Catawiki επιθυμεί να επεκταθεί ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο! Χρειαζόμαστε επαγγελματίες που θα θέλουν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας.