Σχετικά με το Catawiki

Φροντίζουμε ώστε ξεχωριστά αντικείμενα να είναι διαθέσιμα σε όλους

Εβδομαδιαίες δημοπρασίες για ξεχωριστά αντικείμενα

Σκοπός του Catawiki είναι η διάθεση ξεχωριστών αντικειμένων σε όλο τον κόσμο. Οι εβδομαδιαίες δημοπρασίες μας περιλαμβάνουν χιλιάδες ασυνήθιστα, σπάνια και μοναδικά αντικείμενα που δεν θα βρείτε στα απλά καταστήματα.

Γεγονότα και αριθμοί

50.000 +

παρτίδες κάθε εβδομάδα

150+

Ειδικοί

14 εκατομμύρια

επισκέπτες κάθε μήνα

300 +

εβδομαδιαίες δημοπρασίες

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το Catawiki ιδρύθηκε το 2008. Αρχικά σχεδιάστηκε ως ένας ιστότοπος όπου οι συλλέκτες μπορούσαν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τις συλλογές τους διαδικτυακά. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να προσθέτουν αντικείμενα στον υπάρχοντα κατάλογο συλλεκτικών ειδών. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το όνομα Catawiki είναι συνδυασμός των λέξεων ‘κατάλογος’ και ‘wiki’. Το 2011 το Catawiki άρχισε να φιλοξενεί εβδομαδιαίες δημοπρασίες σε διάφορες κατηγορίες, όπως τέχνη, αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα, ρολόγια, κοσμήματα, μόδα, βιβλία και γραμματόσημα.

Εξειδικευμένοι ειδικοί

Οι δημοπρασίες της Catawiki συντίθενται με προσοχή από την ομάδα των ειδικών μας. Βοηθάνε στην εξασφάλιση μιας ποικίλης και υψηλής ποιότητας επιλογής παρτίδων.

Στοιχεία εταιρείας

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Ολλανδία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εμπορικό Επιμελητήριο: Groningen, Ολλανδία

Αριθμός μητώρου Εμπορικού Επιμελητηρίου: 01131735

Αριθμός Μητρώου ΦΠΑ: NL8194.21.182.B01

Το Catawiki υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε μήνα. Συνεπώς, ο οργανισμός μας έχει διεθνή προσανατολισμό, με υπαλλήλους από όλη την Ευρώπη. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Μπείτε στην ομάδα!

Το Catawiki επιθυμεί να επεκταθεί ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο! Χρειαζόμαστε επαγγελματίες που θα θέλουν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας.