Όλες οι δημοπρασίες

Ώρες λειτουργίας της Εξυπηρέτησης Πελατών

Ή καλέστε τον διεθνή αριθμό +31 85 8881 501. Ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον πάροχό σας όταν καλείτε τον διεθνή αριθμό.

Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις στο Help

Σχετικά με το Catawiki

Φροντίζουμε ώστε ξεχωριστά αντικείμενα να είναι διαθέσιμα σε όλους

Εβδομαδιαίες δημοπρασίες για ξεχωριστά αντικείμενα

Σκοπός του Catawiki είναι η διάθεση ξεχωριστών αντικειμένων σε όλο τον κόσμο. Οι εβδομαδιαίες δημοπρασίες μας περιλαμβάνουν χιλιάδες ασυνήθιστα, σπάνια και μοναδικά αντικείμενα που δεν θα βρείτε στα απλά καταστήματα.

Γεγονότα και αριθμοί

35.000 +

παρτίδες που πωλούνται κάθε εβδομάδα

197

δημοπράτες

14 εκατομμύρια

επισκέπτες κάθε μήνα

300 +

εβδομαδιαίες δημοπρασίες

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το Catawiki ιδρύθηκε το 2008. Αρχικά σχεδιάστηκε ως ένας ιστότοπος όπου οι συλλέκτες μπορούσαν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τις συλλογές τους διαδικτυακά. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να προσθέτουν αντικείμενα στον υπάρχοντα κατάλογο συλλεκτικών ειδών. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το όνομα Catawiki είναι συνδυασμός των λέξεων ‘κατάλογος’ και ‘wiki’. Το 2011 το Catawiki άρχισε να φιλοξενεί εβδομαδιαίες δημοπρασίες σε διάφορες κατηγορίες, όπως τέχνη, αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα, ρολόγια, κοσμήματα, μόδα, βιβλία και γραμματόσημα.

Εξειδικευμένοι δημοπράτες

Οι δημοπρασίες του Catawiki συγκεντρώνονται προσεκτικά από την ομάδα των εξειδικευμένων δημοπρατών μας. Μας βοηθούν να εξασφαλίζουμε λίστες παρτίδων που χαρακτηρίζονται από ποικιλία και υψηλή ποιότητα.

Στοιχεία εταιρείας

Catawiki B.V.

Noordersingel 33

9401 JW Assen, Ολλανδία

Email: info@catawiki.gr

Αριθμός τηλεφώνου:

Εμπορικό Επιμελητήριο: Groningen, Ολλανδία

Αριθμός μητώρου Εμπορικού Επιμελητηρίου: 01131735

Αριθμός Μητρώου ΦΠΑ: NL8194.21.182.B01

Το Catawiki υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε μήνα. Συνεπώς, ο οργανισμός μας έχει διεθνή προσανατολισμό, με υπαλλήλους από όλη την Ευρώπη. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Μπείτε στην ομάδα!

Το Catawiki επιθυμεί να επεκταθεί ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο! Χρειαζόμαστε επαγγελματίες που θα θέλουν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας.