Υποβολή προσφορών
Γιατί χρεώνομαι κάποιες φορές όταν υποβάλω προσφορά;


 

Για ορισμένα αντικείμενα υψηλής αξίας, ενδέχεται να δεσμεύσουμε την πληρωμή στην πιστωτική σας κάρτα, αν υποβάλετε προσφορά. Αλλά μην ανησυχείτε! Πάντα θα ζητάμε την άδειά σας πρώτα. 

 

Και αν δεν είστε ο πλειοδότης με την μεγαλύτερη προσφορά, η χρέωση δεν θα προχωρήσει και τα χρήματα θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας. Απλώς λάβετε υπόψη ότι, ανάλογα με την τράπεζά σας, ενδέχεται να πάρει κάποιον χρόνο μέχρι να ξαναγίνουν τα χρήματα σας και πάλι διαθέσιμα.

 

Αν είστε ο πλειοδότης με την μεγαλύτερη προσφορά, θα αφαιρέσουμε αυτό το ποσό από το τελικό τιμολόγιό σας, ώστε να μην πληρώσετε επιπλέον. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε τα υπόλοιπα στην ενότητα "Οι κερδισμένες παρτίδες μου" του λογαριασμού σας.

 

Το ποσό που διατηρούμε θα είναι το ίδιο με το ποσό της προσφοράς σας, εκτός αν κάνετε προσφορά άνω των 1000 €. Για προσφορές άνω των 1000 €, θα δεσμεύσουμε το ποσό των 1000 €.

 

Αν είστε ο πλειοδότης με τη μεγαλύτερη προσφορά και προχωρήσουμε με την χρέωση, αλλά η πώληση τελικά ακυρωθεί, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.
Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε!
Πείτε μας περισσότερα γι'αυτό το άρθρο.
Παρακαλώ επιλέξτε τα όλα όσα ισχύουν
Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας