Όλες οι δημοπρασίες

Ώρες λειτουργίας της Εξυπηρέτησης Πελατών

Ή καλέστε τον διεθνή αριθμό +31 85 8881 501. Ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις από τον πάροχό σας όταν καλείτε τον διεθνή αριθμό.

Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις στο Help

Δίκαιη επιχειρηματική πρακτική

Προκειμένου να διασφαλίσει ασφαλείς και αξιόπιστες δημοπρασίες, το Catawiki λειτουργεί σε μια σειρά από κατευθυντήριες αρχές.

1. Συμβολαιογραφική επαλήθευση

Όλες οι διαδικασίες της δημοπρασίας επαληθεύονται από τον ανεξάρτητο συμβολαιογράφο κ. J. Borren του γραφείου Mr M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

2. Οι πωλητές δεν επιτρέπεται να κάνουν προσφορά για τα δικά τους αντικείμενα

Οι πωλητές δεν επιτρέπεται να υποβάλουν προσφορές για τις δικές τους συμμετοχές. Για το σκοπό αυτό, το σύστημά μας διασφαλίζει ότι οι πωλητές δεν είναι σε θέση να κάνουν προσφορές για αντικείμενα που υποβάλλονται με χρήση των δικών τους λογαριασμών.

3. Ο πλειοδότης με την υψηλότερη προσφορά κερδίζει

Σε όλες τις δημοπρασίες του Catawiki, αν υποβληθεί μια προσφορά το τελευταίο λεπτό, η περίοδος υποβολής προσφορών αυξάνεται αυτόματα κατά ένα λεπτό. Αυτό δίνει στους άλλους πλειοδότες αρκετό χρόνο για να κάνουν αντιπροσφορά και δεν θα χρειάζεται να περιμένετε εσείς μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν κάνετε τις προσφορές σας. Το Catawiki πάντα παρέχει μια καθαρή ένδειξη του ποιος πλειοδότης έχει κάνει την υψηλότερη ή τη νικητήρια προσφορά. Όλοι οι νικητές πλειοδότες λαμβάνουν επιβεβαίωση με email που δείχνει ότι έχουν κερδίσει μόλις τελειώσει η δημοπρασία.

4. Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπεται να πωλούν σε δημοπρασία

Οι εργαζόμενοι του Catawiki και/ή τα μέλη των οικογενειών τους δεν επιτρέπεται να υποβάλουν αντικείμενα για δημοπρασία στο Catawiki. Αυτό βοηθά στην εγγύηση της ουδετερότητας των εργαζομένων μας όταν ασχολούνται με τις δημοπρασίες μας. Catawiki φροντίζει να εφαρμόζεται αυστηρά αυτός ο κανόνας.

  • Οι δημοπράτες δεν επιτρέπεται να υποβάλουν προσφορές.
5. Απαιτούνται οι ταυτότητες του πωλητή

Πριν επιτρέψουμε στους χρήστες μας να υποβάλουν τα αντικείμενά τους για εξέταση, το Catawiki απαιτεί απ’ αυτούς να υποβάλουν αντίγραφο ή σάρωση ενός έγκυρου δελτίου ταυτότητας. Αυτή η πρόσθετη επαλήθευση παρέχει στους πλειοδότες ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας. Αυτά τα αντίγραφα σαρώσεων καταστρέφονται αμέσως μετά τη διαδικασία επαλήθευσης.

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Catawiki

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των δημοπρασιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την εγγραφή

Σας ευχαριστούμε, είστε τώρα εγγεγραμμένοι στο ενημερωτικό δελτίο μας.