Δίκαιη επιχειρηματική πρακτική

Προκειμένου να διασφαλίσει ασφαλείς και αξιόπιστες δημοπρασίες, το Catawiki λειτουργεί σε μια σειρά από κατευθυντήριες αρχές.

1. Συμβολαιογραφική επαλήθευση

Όλες οι διαδικασίες της δημοπρασίας επαληθεύονται από τον ανεξάρτητο συμβολαιογράφο κ. J. Borren του γραφείου Mr M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

2. Οι πωλητές δεν επιτρέπεται να κάνουν προσφορά για τα δικά τους αντικείμενα

Οι πωλητές δεν επιτρέπεται να υποβάλουν προσφορές για τις δικές τους συμμετοχές. Για το σκοπό αυτό, το σύστημά μας διασφαλίζει ότι οι πωλητές δεν είναι σε θέση να κάνουν προσφορές για αντικείμενα που υποβάλλονται με χρήση των δικών τους λογαριασμών.

3. Ο πλειοδότης με την υψηλότερη προσφορά κερδίζει

Σε όλες τις δημοπρασίες του Catawiki, αν υποβληθεί μια προσφορά το τελευταίο λεπτό, η περίοδος υποβολής προσφορών αυξάνεται αυτόματα κατά 90 δευτερόλεπτα. Αυτό δίνει στους άλλους πλειοδότες αρκετό χρόνο για να κάνουν αντιπροσφορά και δεν θα χρειάζεται να περιμένετε εσείς μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν κάνετε τις προσφορές σας. Το Catawiki πάντα παρέχει μια καθαρή ένδειξη του ποιος πλειοδότης έχει κάνει την υψηλότερη ή τη νικητήρια προσφορά. Όλοι οι νικητές πλειοδότες λαμβάνουν επιβεβαίωση με email που δείχνει ότι έχουν κερδίσει μόλις τελειώσει η δημοπρασία.

4. Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπεται να πωλούν σε δημοπρασία

Οι εργαζόμενοι του Catawiki και/ή τα μέλη των οικογενειών τους δεν επιτρέπεται να υποβάλουν αντικείμενα για δημοπρασία στο Catawiki. Αυτό βοηθά στην εγγύηση της ουδετερότητας των εργαζομένων μας όταν ασχολούνται με τις δημοπρασίες μας. Catawiki φροντίζει να εφαρμόζεται αυστηρά αυτός ο κανόνας.

  • Οι ειδικοί δεν επιτρέπεται να υποβάλουν προσφορές.
5. Απαιτούνται οι ταυτότητες του πωλητή

Εάν θέλετε να πουλήσετε αντικείμενα στη Catawiki, μπορεί να σας ζητηθεί μια σάρωση ή φωτογραφία κάποιας έγκυρης απόδειξης της ταυτότητάς σας (ταυτότητα με φωτογραφία εκδιδόμενη από το κράτος). Οι πληροφορίες της πιστοποίησης της ταυτότητας σας, στις οποίες θα φαίνεται καθαρά τουλάχιστον το ονοματεπώνυμό σας, η ημερομηνία γέννησής σας και ο αριθμός ταυτότητας σας, είναι απαραίτητες από τον τρίτο επεξεργαστή πληρωμών μας που ονομάζεται Stripe και επεξεργάζεται τις πληρωμές στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα.

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store