Με συχνότερες ερωτήσεις
Τι πρέπει να κάνω εάν η παρτίδα μου έχει παραδοθεί και δεν ταιριάζει με την περιγραφή της;

Εάν δυστυχώς η παρτίδα σας έχει παραδοθείκαι δεν αντιστοιχεί με την περιγραφή της ή πιστεύετε ότι η παρτίδα είναι πλαστή, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή για να συμφωνήσετε τον καλύτερο τρόπο επίλυσης του ζητήματος. Παρακαλώ επισυνάψτε στο μήνυμα στον πωλητή φωτογραφίες του αντικειμένου που θα υποστηρίξουν το αίτημά σας και θα σας βοηθήσουν να περιγράψετε το πρόβλημά σας.

Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα να επικοινωνήσετε με τον πωλητή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εντός 3 ημερών από την παράδοση (η ακριβής ημερομηνία θα καταγραφεί από το σύστημα Παρακολούθησης και Εντοπισμού). Λάβετε υπόψη ότι μόλις περάσει η προθεσμία των 3 ημερών, η πληρωμή σας θα σταλεί στον πωλητή και δεν θα μπορούμε πλέον να ανοίξουμε αξίωση για λογαριασμό σας. Όταν επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ συμπεριλάβετε τα παρακάτω:

.Τουλάχιστον 3 φωτογραφίες της παρτίδας στην κατάσταση που την παραλάβατε
.Τουλάχιστον 2 φωτογραφίες του πακέτου (με την ετικέτα να φαίνεται ξεκάθαρα)
.Μια λεπτομερή περιγραφή της παρτίδας στην κατάσταση που την παραλάβατε, τονίζοντας τις κυριότερες διαφορές σε σχέση με την αρχική περογραφή

Σημείωση: Εάν πιστεύετε ότι το αντικείμενο είναι πλαστό, παρακαλούμε στείλτε μας τις απαιτούμενες φωτογραφίες επίσης ως αντίγραφο όλων των δικαιολογητικών που υποδεικνύουν ότι το αντικείμενενο δεν είναι αυθεντικό.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε!
Πείτε μας περισσότερα γι'αυτό το άρθρο.
Παρακαλώ επιλέξτε τα όλα όσα ισχύουν
Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας