Συμβολαιογραφική επίβλεψη

Στο Catawiki, εκτιμούμε ιδιαίτερα την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Για να εξασφαλίσουμε την εγκυρότητα όλων των υποβαλλόμενων προσφορών, οι δημοπρασίες μας επιβλέπονται από τον ανεξάρτητο συμβολαιογράφο κ. J. Borren του γραφείου Mr M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

Η φίρμα Meijer Notarissen N.V. ιδρύθηκε το 1909 και είναι ένα διεθνώς ενεργό συμβολαιογραφικό γραφείο. Ο συμβολαιογράφος κ. J. Borren είναι εξειδικευμένος στις δημοπρασίες και εκτελεί καθήκοντα επίβλεψης και για άλλους καταξιωμένους οίκους δημοπρασιών.

Τι σημαίνει αυτό

Όλες οι προσφορές που γίνονται στις δημοπρασίες του Catawiki επιβλέπονται από συμβολαιογράφο. Ο ανεξάρτητος συμβολαιογράφος μπορεί να επανεξετάζει το πλήρες ιστορικό προσφορών οποιωνδήποτε εγγεγραμμένων στο Catawiki πλειοδοτών και/ή τις δημοπρασίες ανά πάσα στιγμή. Τα δικαιώματα πρόσβασης στο σύστημα δημοπρασιών του Catawiki επιφυλάσσονται για το συμβολαιογράφο και κανένα άλλο τρίτο πρόσωπο δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτό το σύστημα.

Ο ρόλος του συμβολαιογράφου

Μεταξύ άλλων, ο συμβολαιογράφος προβαίνει σε τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους για να εξασφαλίσει ότι τηρούνται όλοι οι όροι και προϋποθέσεις του Catawiki.  

Συμβολαιογράφος

Mr. J. Borren

Mr M.J. Meijer c.s.
συμβολαιογραφικό γραφείο στο Άμστερνταμ

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store