Συμβολαιογραφική επίβλεψη

Στο Catawiki, εκτιμούμε ιδιαίτερα την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Για να εξασφαλίσουμε την εγκυρότητα όλων των υποβαλλόμενων προσφορών, οι δημοπρασίες μας επιβλέπονται από το συμβολαιογραφικό γραφείο του κ. Meijer Notarissen N.V., στο Άμστερνταμ.

Η φίρμα Meijer Notarissen N.V. ιδρύθηκε το 1909 και είναι ένα διεθνώς ενεργό συμβολαιογραφικό γραφείο. Οι συμβολαιογράφοι ειδικεύονται σε δημοπρασίες και εκτελούν εποπτικά καθήκοντα και για άλλους γνωστούς οίκους δημοπρασιών.

Τι σημαίνει αυτό

Όλες οι προσφορές που γίνονται στις δημοπρασίες του Catawiki επιβλέπονται από συμβολαιογράφο. Ο ανεξάρτητος συμβολαιογράφος μπορεί να επανεξετάζει το πλήρες ιστορικό προσφορών οποιωνδήποτε εγγεγραμμένων στο Catawiki πλειοδοτών και/ή τις δημοπρασίες ανά πάσα στιγμή. Τα δικαιώματα πρόσβασης στο σύστημα δημοπρασιών του Catawiki επιφυλάσσονται για το συμβολαιογράφο και κανένα άλλο τρίτο πρόσωπο δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτό το σύστημα.

Ο ρόλος του συμβολαιογράφου

Μεταξύ άλλων, ο συμβολαιογράφος προβαίνει σε τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους για να εξασφαλίσει ότι τηρούνται όλοι οι όροι και προϋποθέσεις του Catawiki.  

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store