Κερδίστε περισσότερα πουλώντας στη δημοπρασία Φωτογραφία της Catawiki
Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα
Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό πωλητή
Μέσω της Catawiki μπορείτε να πουλάτε τα ιδιαίτερα αντικείμενά σας σε πλειοδότες απ’ όλον τον κόσμο! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ξεκινήσετε την εγγραφή πωλητή σας.
Έχετε λογαριασμό στο Catawiki; Συνδεθείτε
Καθιστούμε ειδικά αντικείμενα διαθέσιμα για τον καθένα μέσω δημοπρασιών σε απευθείας σύνδεση
Weekly auction
300 Εβδομαδιαίες δημοπρασίες
Το Catawiki είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα για δημοπρασίες. Με πάνω από 300 εβδομαδιαίες δημοπρασίες σε 80 κατηγορίες, το Catawiki είναι η νούμερο ένα ιστοσελίδα για αγορά ή πώληση ειδικών αντικείμενων
Auctioneers
194 ειδικοί
Οι δημοπρασίες του Catawiki είναι προσεκτικά δομημένες από την δική μας ομάδα με επαγγελματίες ειδικούς. Αυτοί βοηθούν στην εγγύηση μια ποικίλης και υψηλής ποιότητας επιλογής από λίστες αντικειμένων.
Visitor
14M επισκέπτες
Κάθε μήνα, το Catawiki καλωσορίζει εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ολλανδικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Κινέζικων και Πορτογαλικών.

Η Catawiki είναι η τέλεια πλατφόρμα για πωλήσεις Φωτογραφία online. Μόνο μερικές από τις πολλές μας παρτίδες που προσφέρονται τώρα στη δημοπρασία Φωτογραφία.

Επισκεφθείτε τη δημοπρασία

Πώς να πουλήσετε μέσω της Catawiki

Εγγραφή πωλητή

Η εγγραφή σας ως πωλητής είναι δωρεάν και πολύ εύκολη. Μόλις δημιουργήσετε λογαριασμό, μπορείτε να προσφέρετε όσα αντικείμενα υψηλής ποιότητας θέλετε.

Καταθέστε το αντικείμενό σας

Επιλέξτε την δημοπρασία που ταιριάζει στο αντικείμενό σας. Παρακαλούμε προσθέστε μια ακριβή περιγραφή και καθαρές εικόνες που αντιπροσωπεύουν το αντικείμενό σας όσο καλύτερα γίνεται.

Πληρωμές

Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ο αγοραστής προβεί σε μεταφορά της πληρωμής σας. Τότε θα μπορείτε να αποστείλετε την παρτίδα σας εντός 3 εργάσιμων ημερών. Θα λάβετε την πληρωμή σας εντός 2 εβδομάδων μετά την αποστολή της παρτίδας σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπήρξε κάποια διαφωνία σχετικά με την αγορά.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνουν κάποια προμήθεια. Ως πωλητής, μπορείτε να ορίσετε τα έξοδα αποστολής για διάφορους προορισμούς κατά την υποβολή της παρτίδας σας.
Παγκόσμια δυναμική πωλήσεων
€ 0

Δωρεάν καταχωρήσεις

12.5%

Προμήθεια

Η προμήθεια για τους πωλητές είναι της τάξεως του 12,5% επί της νικηφόρας προφοράς, εξαιρουμένου ΦΠΑ. Η προμήθεια αυτή υποβάλλεται για την ευρεία προώθηση των δημοπρασιών μας. Οι παρτίδες σας προωθούνται με διάφορους τρόπους: μέσω διαδικτυακών διαφημίσεων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, email και έντυπες διαφημίσεις, για να αναφέρουμε μερικά.
881 5f224fc51973c943982d9bddb2be86bbdc3318f3 landscape
883 a24b4d7b73898ef6e3d25e2b78453834dd764f8a landscape
885 ba20da31fe0d4dc47677d27a30c621fa0e5384b3 landscape

Η Catawiki θα προωθήσει τις παρτίδες σας μέσω πολλαπλών διαδικτυακών πλατφορμών διαφήμισης - όπως το Google, το Facebook και το δίκτυο συνεργατών μας μέσω blog και θεματικών ιστοσελίδων.

Τι μπορώ να πουλήσω στις online δημοπρασίες της Catawiki;
Κάθε εβδομάδα οργανώνουμε πάνω από 300 δημοπρασίες σε 80 διαφορετικές κατηγορίες και αναζητάμε ιδιαίτερα αντικείμενα για να τα συμπεριλάβουμε σ' αυτές τις δημοπρασίες. Αυτά τα αντικείμενα που φέρουν συναισθήματα, που κουβαλάνε ιστορική ή πολιτισμική αξία ή είναι ενδιαφέρονται και θα αιχμαλωτίσουν την προσοχή του κοινού. Δεχόμαστε αντικείμενα σε μια τεράστια ποικιλία κατηγοριών, από ρολόγια μέχρι τέχνη, από σπάνια αντικείμενα μέχρι γραμματόσημα, και από κρασιά μέχρι κλασικά αυτοκίνητα.
Πώς μπορώ να καταλάβω αν τα αντικείμενά μου είναι κατάλληλα για τη Catawiki;
Όποιο και να ναι το ιδιαίτερο αντικείμενο σας, οι δημοπράτες μας θα χαρούν να το αξιολογήσουν για να το συμπεριλάβουν στις δημοπρασίες μας. Όλες οι παρτίδες θα πρέπει να έχουν ελάχιστη εκτιμώμενη τιμή 75 €. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αγοραστές μας έρχονται στη Catawiki για να βρουν κάτι όχι μόνο ασυνήθιστο, αλλά και αξίας. Εάν θέλετε να προσφέρετε τα αντικείμενα σας με χαμηλότερη εκτιμώμενη αξία, σας προτείνουμε να τα πουλήσετε όλα μαζί ως συλλογή.
Ήρθε η ώρα να πουλήσετε σε πλειοδότες από όλον τον κόσμο
Ξεκινήστε να πουλάτε τώρα