Εμπιστοσύνη και ασφάλεια
Στη Catawiki, η εμπιστοσύνη σας είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτόν τον λόγο, πασχίζουμε για να σας παράσχουμε την πιο ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα, όσο το δυνατόν, για την αγορά μοναδικών και ιδιαίτερων αντικειμένων στο διαδίκτυο. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παράσχουμε μια ασφαλή εμπειρία για τους πλειοδότες.
Ομάδα εξειδικευμένων εσωτερικών συνεργατών
Η ομάδα των ειδικών μας επιλέγει προσεκτικά και εγκρίνει τα ιδιαίτερα αντικείμενα που δημοπρατούνται στη Catawiki. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η αυθεντικότητά τους και το ότι υποβάλλονται προσφορές για αντικείμενα που δεν μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα.
Επαληθευμένοι πωλητέ και ασφάλεια λογαριασμού
Κάθε πωλητής έχει τη δική του σελίδα πωλητή, όπου μπορείτε να διαβάσετε κριτικές γι’ αυτούς από προηγούμενες αγοραστές. Για παρτίδες μεγάλης αξίας, ζητάμε από τους πωλητές να περάσουν ένα έξτρα βήμα επαλήθευσης. Αυτό συμβαίνει για να αποφευχθούν τυχόν παρτίδες - απάτη. Επιπλέον, έχουμε της δική μας εξειδικευμένη ομάδα καταπολέμησης της απάτης στη Catawiki. Δουλειά τους είναι να ανιχνεύουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα και να επιλύουν οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν ή να τα αποτρέψουν απ’το να συμβούν.
Προστασία πληρωμών
Όλες οι πληρωμές στη Catawiki περνάνε από τον πάροχο πληρωμών μας, το Stripe, έναν από τους πιο φημισμένους και αξιόπιστους παρόχους πληρωμών παγκοσμίως.Μόλις καταβάλετε την πληρωμή για την παρτίδα σας, η πληρωμή σας θα παγώσει μέχρι να επιβεβαιώσει ο πωλητής ότι έχει στείλει την παρτίδα ή ότι είναι έτοιμη για παραλαβή. Μ’ αυτό τον τρόπο σας διαβεβαίωνουμε ότι η πληρωμή σας προστατεύεται ανά πάσα στιγμή. Μόλις πληρώσετε για μια παρτίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πωλητή μέσω της σελίδας της Catawiki "Στοιχεία παραγγελίας". Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση παράδοσης της παραγγελίας σας ή εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή.
Αφοσιωμένη ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών
Οι έμπειρες, διεθνείς ομάδες εξυπηρέτησης πελατών μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν κάτι πάει στραβά, θα ένας από τους πράκτορές μας θα μπορέσει να ασχοληθεί μαζί σας προσωπικά. Διαθέτουμε άτομα που μιλάνε αγγλικά, ολλανδικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και κινέζικα.
Επιπλέον έξοδα
Για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα επιπλέον έξοδα κατά τις αγορές στη Catawiki. Το συνολικό κόστος της κερδισμένης παρτίδας σας αποτελείται από τρία στοιχεία: νικητήρια προσφορά + έξοδα αποστολής + τέλος δημοπρασίας (9% επί της νικητήριας προσφοράς). Τα έξοδα αποστολής ορίζονται από τον πωλητή και δεν ισχύουν αν επιλέξετε να παραλάβετε την παρτίδα σας. Το τέλος δημοπρασίας 9% χρησιμοποιείται για να σας παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα, όπου κάθε παρτίδα δημοπρασίας έχει εγκριθεί και αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας.
Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό
Στη Catawiki, θα σας εκπλήσσουμε κάθε βδομάδα με την εντυπωσιακή συλλογή ιδιαίτερων αντικειμένων που προσφέρουμε. Εγγραφείτε σήμερα και εξερευνήστε τις εβδομαδιαίες δημοπρασίες μας που βρίσκονται υπό την επίβλεψη της ομάδας μας που αποτελείται από ειδικούς.
Έχετε λογαριασμό στο Catawiki; Συνδεθείτε