Εμπιστοσύνη και ασφάλεια
Στη Catawiki, εκτιμούμε πολύ την εμπιστοσύνη σας. Για το λόγο αυτό, έχουμε ως στόχο να σας προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε τα μοναδικά και συλλεκτικά σας αντικείμενα χωρίς καμία ανησυχία. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε να βελτιώσετε την εμπειρία πώλησής σας.
Ομάδα εξειδικευμένων εσωτερικών συνεργατών
Η ομάδα των ειδικών μας προέρχεται απ’όλη την Ευρώπη και ο καθένας χωριστά εξειδικευμένος σ’ ένα συγκεκριμένο πεδίο. Συνεπώς, ό,τι και να θέλετε να πουλήσετε, έχουμε κάποιον εσωτερικό συνεργάτη που μπορεί να σας συμβουλέψει ή να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με την αξία ή την αυθεντικότητα των μοναδικών αντικειμένων σας. Εάν θέλετε να πουλήσετε αντικείμενα μεγάλης αξίας, μπορείτε να ορίσετε μια τιμή επιφύλαξης γι’ αυτά. Αυτή είναι η ελάχιστη τιμή για την οποία θα θέλατε να πουλήσετε τα αντικείμενά σας.
Ασφαλείς πληρωμές
Όλες οι πληρωμές στη Catawiki περνάνε από τον πάροχο πληρωμών μας, το Stripe, έναν από τους πιο φημισμένους και αξιόπιστους παρόχους πληρωμών παγκοσμίως. Μόλις πουλήσετε μια παρτίδα, δεν θα σας ζητηθεί να την αποστείλετε μέχρι ο αγοραστής να μεταφέρει την πληρωμή του, επιβεβαιώνοντας ότι τα χρήματα σας φυλάσσονται πάντα με ασφάλεια. Χάρη στο ευέλικτο σύστημα πληρωμών μας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόσο συχνά θα λαμβάνετε τις πληρωμές σας. Μόλις πληρωθεί η παρτίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον αγοραστή μέσω της σελίδας της Catawiki "Πωληθείσες παρτίδων". Επικοινωνήστε απευθείας με τον αγοραστή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρτίδα και την κατάσταση αποστολής.
Επαγγελματικές πωλήσεις;
Τις κάνουμε εύκολες. Εάν έχετε επιχείρηση ή πουλάτε επαγγελματικά μόνοι σας μέσω της Catawiki, έχουμε κάποια εξειδικευμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το απόθεμά σας και τις παραγγελίες σας, να παρακολουθήσετε τις πωλήσεις σας και να δημιουργήσετε το εμπορικό σήμα σας ως πωλητής.
Προμήθεια
Για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα επιπλέον έξοδα κατά τις πωλήσεις στη Catawiki. Χρεώνουμε προμήθεια ύψους 12,5% επί της κερδισμένης προσφοράς, χωρίς ΦΠΑ. Ως αντάλλαγμα, οι παρτίδες σας μπορούν να προωθηθούν εκτενώς μέσω των εκστρατειών μάρκετινγκ, μέσω του blog μας και των αναρτήσεων μας στο Facebook, για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα. Θα λάβετε επίσης μια αγγλική μετάφραση της παρτίδας σας δωρεάν. Εάν η παρτίδα σας δεν πουληθεί, δεν θα επιβαρυνθείτε με καμία προμήθεια.
Γίνετε μέλος της τεράστιας κοινότητας πωλήσεων μας
Με 14 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα, τα ιδιαίτερα αντικείμενά σας θα εκτίθενται σ’ ένα ευρύ διεθνές κοινό από συλλέκτες και φανατικούς οπαδούς.
Success stories
Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό πωλητή
Μέσω της Catawiki μπορείτε να πουλάτε τα ιδιαίτερα αντικείμενά σας σε πλειοδότες απ’ όλον τον κόσμο! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ξεκινήσετε την εγγραφή πωλητή σας.
Έχετε λογαριασμό στο Catawiki; Συνδεθείτε